The smart Trick of قیمت واکسن آنفولانزا 1401 That Nobody is Discussing

آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل البرز اصفهان ایلام بوشهر تهران چهارمحال و بختیاری خراسان شمالی خراسان جنوبی خراسان رضوی خوزستان زنجان فارس قم قزوین سمنان سیستان و بلوچستان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرستان مرکزی مازندران هرمزگان همدان یزد استان کرمان

در هر سال سویه های جدیدی از این ویروس شیوع پیدا می‌کند که نیازمند مراقبت های بیشتری است. اما در صورت ابتلا به این بیماری، نگران نشوید، از پا درآوردن ویروس آنفولانزا کار سختی نیست. ما در ادامه این مطلب از بلاگ هایپر، به توضیح کلی درباره این ویروس و دیگر نکات مربوط به آن خواهیم پرداخت تا آمادگی شما برای مقابله با این ویروس را بالاتر ببریم.

معمولا کودکان به دلیل سیستم ایمنی ضعیف خود، بیشتر در معرض ابتلا به آنفولانزا هستند پس تا جای ممکن آنها را از فضاها و افراد آلوده دور نگه دارید. شایع ترین علائمی که در کودکان مبتلا مشاهده می‌شود شامل تب ناگهانی، بی حالی و خستگی بیش از حد، بینی گرفته و سرفه های خشک است.

روش‌های طبیعی که در درمان آنفولانزا به غلبه بر بیماری کمک می‌کنند عبارت‌اند از:

بیشتر موارد ابتلا به آنفلوآنزا به قدری خفیف هستند که با راه‌کارهای خانگی درمان می‌شوند. نتها نکته مهم این است که در خانه بمانید و از تماس با افراد دیگر اجتناب کنید.

سالمندان (بیش از نیمی از موارد جدی و پیچیده در افراد بالای ۶۵ سال ثبت شده است).

در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:

واکسیناسیون، درمان مراقبتی (نوشیدن مایعات، استراحت، رژیم غذایی)

این بیماری ویروسی به شیوه‌­های مختلف گسترش پیدا می­‌کند. شما ممکن است توسط فرد مبتلا به آنفلوآنزا که عطسه، سرفه یا صحبت می‌کند، بیمار شوید.

برای اطلاع از علائم و درمان آنفولانزا در کودکان ، مقاله ی مربوط به بیماری آنفولانزا در کودکان را از پذیرش ۲۴ مطالعه بفرمایید.

بزرگ‌ترین تفاوت سرماخوردگی و آنفولانزا این است که در آنفولانزا عطسه وجود ندارد.

و سرفه می‌­شود و به راحتی از طریق ارتباط با فرد مبتلا و تماس با سطوح آلوده به بدن افراد منتقل و آن­ها را آلوده می‌­کند.

ویروس آنفولانزا هر سال دستخوش تغییرات آنتی‌ژنی می‌شود؛ بنابراین، واکسن‌های آنفولانزا هر ساله بر اساس ویروس‌های آنفولانزا که در سال قبل شایع‌ترین بودند، تولید می‌شوند.

بابانژاد افزود: همچنین تف گروه های در معرض خطری مانند افراد مبتلا به بیماری های زمینه‌ای از قبیل دیابت و فشارخون بالا و چاقی مفرط و نیز سالمندان بالای ۶۵ سال از طریق بخش خصوصی و مراجعه به داروخانه‌ها می توانند نسبت به خرید واکسن اقدام کنند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *